Rugăciunea care te ajută să câștigi la Loto! Rostește-o, dacă vrei să fii norocos

Rugăciunea care te ajută să câștigi la Loto! Rostește-o, dacă vrei să fii norocos © Pixabay / arhiva

Să fim sinceri, fiecare dintre noi și-a dorit, cel puțin o dată în viață, să fie marele câștigător la Loto! Dar știți cum se zice, nu? Nu ai cum să câștigi, dacă nu joci. Așa că dacă vrei ca în conturile tale să ajungă câteva milioane bune...de euro, nu uita că și credința trebuie să fie prezentă în gândul tău și în orice acțiune!

Jocul de noroc Loto este unul dintre cele mai populare din România. Foarte mulți oameni își pun speranțele în numere norocoase și se gândesc la tot felul de combinații de cifre, pentru a fi marii câștigători. 

Fie că aleg zilele de naștere ale celor dragi, numere pe care le consideră ei norocoase sau chiar numere la întâmplare, oamenii speră tot timpul să fie marii câștigători. Cu toate acestea, dacă te numeri printre cei care speră ca într-o zi să-și audă numele la radio sau pe tv și să fie marii câștigători de la Loto, nu trebuie să uiți un detaliu important. 

Fie că sună sau nu amuzant, ai nevoie de credință atunci când faci absolut orice în viață. Chiar și atunci când joci la Loto, așa este! Tocmai de aceea, pentru a te asigura că faci tot ce poți în vederea obținerii biletului norocos, iată cea mai puternică rugăciune, care te ajută să câștigi la Loto:

„Doamne, dăruiește-mă să pot primi cu liniște sufletească câștigul cel mare de la Loto !

Învrednicește-mă să pun cu inspirație numerele câștigătoare pe biletul de loterie !

Oricât de mare ar fi câștigul la Loto, învață-mă să-l primesc cu sufletul liniștit și puterea de a duce apoi o viață în lux, bucurie și fericire !

Doamne, da-mi puterea să pot purta osteneală milioanelor de euro ce le voi castiga la Loto !

Călăuzește-mă să mă pot bucura de luxul ce mi-l va aduce acest câștig! Amin”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro