Rugăciuni în fața spitalului pentru Andrei, copilul băgat în comă de un bătăuș din Mangalia / VIDEO

Rugăciuni în fața spitalului pentru Andrei, copilul băgat în comă de un bătăuș din Mangalia © captură video - arhivă

Clipe de durere pentru toți apropiații lui Andrei, copilul din Mangalia care se zbate între viață și moarte pe patul de spital de la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost băgat în comă de un sportiv. Rudele și colegii lui Andrei s-au rugat împreună în fața instituției spitalicești, în speranța că Dumnezeu îl va ajuta pe copil să își revină.

Zeci de rugăciuni au fost înălțate pentru Andrei, copilul bătut de un tânăr practicant de sporturi de contact. În fața Spitalului Județean Constanța, acolo unde Andrei se află în comă, s-au adunat rudele și colegii de școală ai copilului. 

Colegii și prietenii lui Andrei au spus, în genunchi, „Tatăl Nostru”, iar apoi au strigat „Luptă, Andrei”. Atât pot face, momentan, pentru el. Să îi fie alături și să se roage pentru viața lui. 

Rudele copilului au precizat, printre lacrimi, conform Observator, că sunt de părere că medicii l-au abandonat și cer transferul la un alt spital, acolo unde ar exista o șansă de supraviețuire. 

Tânărul care l-a băgat în comă pe Andrei are 15 ani și în aceste momente se află în arest la domiciliu. 

De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Vă reamintim că Andrei și bătăușul s-au luat la ceartă din cauza unei discuții de pe Facebook. Când s-au întâlnit întâmplător pe stradă, băiatul de 15 ani l-a călcat pur și simplu în picioare pe Andrei. 

Acesta din urmă a ajuns în comă la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Potrivit unor date din anchetă conflictul era unul mai vechi și a început pe rețelele sociale, din cauza faptului că Andrei și agresorul plăceau aceeași fată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro