Homepage » Actualitate » Stiri interne » Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca. Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate

Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca. Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 26.09.2020 la 21:04 Actualizat pe 26.09.2020 la 21:04

Rugăciunile reprezintă cea mai sigură și pură cale de „comunciare” cu Dumnezeu. Prin ele ne putem face ascultate dorințele, dar și nevoile, iar pentru aceste categorii există mai multe tipuri de rugăciuni specifice.

Fotografia Părintelui Arsenie Boca

Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca

Arhivă

  • Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca
  • Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate

Părintele Arsenie Boca, supranumit și „Sfântul Ardealului” a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai Bisericii de la noi din țară. Mii de oameni se închină acum la mormântul său și îi rostesc rugăciunile pentru a „vorbi” direct cu Divinitatea.

Cea mai puternică rugaciune a lui Arsenie Boca

Cu toții avem momente în viață când lucrurile nu merg tocmai bine, iar pe plan sentimental ne simțim pierduți și nefericiți. Pentru a putea trece cu bine peste aceste momente de cumpănă, Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma lui o rugăciune exrem de importantă, care îți va aduce negreșit noroc în dragoste.

"Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi că rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbră gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus ţină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi că un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriti şi dosădiţi până la pământ”.

Rugaciunea de seară a lui Arsenie Boca

Dacă te confrunți cu o perioadă dificilă și îți dorești ca lucrurile să meargă bine și în direcția potrivită, atunci rugăciunea de seară a lui Arsenie Boca poate reprezenta calea cea mai eficientă și pură în acest sens.

„Dumnezeule veșnice și Împărate a toată făptură,
Cel ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi. Cu lucrul, cu cuvântul, cu gândirea, și curățește,
Doamne, smeritul meu suflet, de toată întinăciunea trupului și a sufletului.
Și-mi da, Doamne, în această noapte, a trece somnul în pace, că sculându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Preasfantului Tău nume, în toate zilele vieții mele. Și-mi ajută cu Harul Tău să calc pe vrăjmașii cei ce se luptă cu mine, pe cei trupești și pe cei fără de trup.
Izbăvește-mă Doamne de gândurile cele deșarte, care mă întinează și de poftele cele rele. Că a Ta este Împărăția, Puterea și Slavă, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh. Acum și pururea și în vecii vecilor.”

Rugăciunea pentru bolnavi a lui Arsenie Boca

Una dintre rugăciunile lăsate de „Sfântul Ardealului” este cea dedicată bolnavilor, care se află în suferință și chinuri amarnice. Credincioșii rostesc această rugăciune pentru a fi ajutați în momentele de cumpănă, când sunt loviți de boli ori supărări și nu pot trece singuri peste ele.

„Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre şi tămăduitor al bolilor sufleteşti şi trupeşti, ca cel ce ai fost împodobit cu adânc de cunoaştere a făpturii omeneşti, te rugăm în vreme de durere şi mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoşii fiii tăi duhovnicești şi mijloceşte către Preabunul nostru Mântuitor, iertare de păcate şi vindecare de toată neputinţa.

Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în faţa Tronului Ceresc, te chemăm cu mare de lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească şi trupească, spre mântuire şi sfinţire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredinţat prin aceste cuvinte: «Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca şi până acum».

După cum în viaţă pe cei aflaţi în mari necazuri şi suferinţe cumplite îi tămăduiai îndată, aşa şi acum pe noi cei păcătoşi, însă chemaţi cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc şi flori, ne primeşte şi ne mângâie, sfânt şi bun Părinte. Ne scoate din negura păcatelor şi a patimilor. Dăruieşte-ne binecuvântarea ca să purtăm crucea vieţii spre înviere şi lumânare desăvârşită.

Doctor şi tămăduitor de orice suferinţă, te rugăm, vindecă-ne pe noi, fiii tăi şi pe cei ce îi aducem în lacrimi şi rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău, izvorâtor de pace, har şi binecuvântarea ta de bun şi sfânt Părinte, îţi mulţumim şi te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea şi ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt spre slava marelui şi minunatului nostru Dumnezeu şi spre a sufletelor noastre mântuire.”

Rugăciunea pentru căsătorie a lui Arsenie Boca

Arsenie Boca chiar a dat o rugăciune specială pentru căsătorie. Se spune că dacă o rostești, îți vei găsi partenerul, dar vei avea și parte de o căsnicie de lungă durată și fericită alături de sufletul pereche.

„Doamne Iisuse Hristoase, în mainile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevarată. Știind aceasta și având dorința de a purta crucea căsătoriei, te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită mie alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu ma poți ajuta. De multe ori ispita singurătății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere, inima mea s-a strâns și nu este nimeni care să îmi aline durerea.

La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieții mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcuta Ție, o familie peste care să se reverse mulțimea binecuvântărilor Tale. Fereste-mă, Doamne, de tot răul. Ferește-mă și de o alegere greșită. Ferește-mă de minciuni, de răutate și de desfrâu.

Să nu mă înșele frumusețea cea degrab trecătoare, ci să caut mai ales frumusețea sufletească. Să nu mă orbească dragostea patimașă și nici să nu mă biruie patimile și poftele”.

Rugăciunea făcătoare de minuni a lui Arsenie Boca

Cei mai mulți credincioși susțin că rugăciunea făcătoare de minuni rostită către Părintele Arsenie Boca are o putere nemărginită, iar dacă este spusă cu credință și pentru o perioadă lungă de timp, vor apărea într-adevăr minuni în viața noastră.

„Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre și tămăduitorul bolilor sufletești și trupești, ca cel ce ai împodobit cu adânc de cunoaștere a făpturii omenești. Te rugăm în vreme de durere și mâhnire, caută cu milă spre noi păcătoșii fiii tăi și mijlocește către Preabunul nostru Mântuitor. Iertare de păcate și vindecare de toată neputința.

Repetă Rugăciunea – Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în față Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi. Dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte:” Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca și până acum”.

După cum în viață pe cei aflați în mari necazuri și suferințe cumplite îi tămăduiai îndată, așa și acum pe noi cei păcătoși. Însă chemați cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc și flori, ne primește și ne mângâie, sfânt și bun Părinte. Ne scoate din negura păcatelor și a patimilor. Dăruiește-ne binecuvântarea ca să purtăm crucea vieții spre înviere și luminare desăvârșită.

Doctor și tămăduitor de orice suferință, te rugăm, vindecă- ne pe noi, fiii tăi și pe cei ce îi aducem în lacrimi și rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău. Izvorâtor de pace, har și binecuvântarea ta de bun și sfânt Părinte, îți mulțumim și te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea și ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt. Spre slava marelui și minunatului nostru Dumnezeu și spre a sufletelor noastre mântuire.”

Citește și: Rugăciune de mulțumire. Cele mai puternice rugăciuni de mulțumire pe care să le rostești

În articolul
Rugăciuni puternice ale părintelui Arsenie Boca. Ce trebuie să spui ca să-ți meargă bine în toate
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Showbiz intern • la 00:57
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
  • Naomy a murit la doar 47 de ani!
  • Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Showbiz intern • la 00:14
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
  • Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani
  • De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:07
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
  • Motive de ceartă între Maria și Ștefan
  • Concurenta i-a atras atenția iubitului ei
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
Emisiuni TV • ieri la 23:24
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
  • Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril:
  • Simte că și-a găsit fericirea
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Emisiuni TV • ieri la 22:41
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
  • Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan
  • Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Retete • ieri la 22:26
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
  • Rețetă de prăjitură cu portocale
  • Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close