S-a decis! Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu vor rămâne în arest preventiv

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu vor rămâne în arest preventiv © Arhiva

Magistraţii de la Tribunalul Olt au decis, vineri, 7 februarie, ca Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu să rămână în arest. Însă, decizia nu este una difinitivă. Cei doi vor putea contesta această hotărâre în cel mult 48 de ore.

Cei doi inculpaţi din "dosarul Caracal" vor rămâne în arest, după ce Tribunalul Olt a dispus menţinerea acestei măsuri preventive.

Monstrul din Caracal şi vecinul său au fost prezentaţi vineri în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt. Cei doi vinovaţi au avut termen privind verificarea legalitaţii măsurilor preventive. Aşa cum am precizat, măsura dispusă în această dimineaţă, va putea fi constestată în 48 de ore de la comunicare.

În urmă cu mai puţin de o lună, pe 15 ianuarie, Gheorghe Dincă şi Stefan Risipiţeanu au fost trimişi în judecată în "cazul Caracal". La data respectivă a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT.

Gheorghe Dincă a fost acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanare de cadavre, iar Ştefan Risipiţeanu a fost şi el pus sub acuzare pentru viol.

Reamintim că Dincă a fost acuzat că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşeanu, chiar în curtea casei sale.

Pe data de 18 februarie, dosarul Caracal ar urma să fie judecat la Curtea de Apel Craiova, după ce familia Luizei Melencu a cerut strămutarea dosarului de la Tribunalul Olt.

Cum a plănuit să scape din închisoare Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă le-a povestit colegilor de celulă că la un moment dat va fi internat într-un spital de psihiatrie.

De asemenea, monstrul din Caracal are şi un trecut. El a fost internat la psihiatrie în 2009, în 2010 cu tulburare de personalitate organică, fond mixt cu decompensări disforice şi tulburare de personalitate și comportament organice pe fond toxic.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro