Să vezi și să nu crezi! Ce s-a ales de copilul pe care tatăl l-a botezat Gigi Becali Fabrițio

Să vezi și să nu crezi! Ce s-a ales de copilul pe care tatăl l-a botezat Gigi Becali Fabrițio © Foto simbol Pixabay

În urmă cu mult, mult timp, din dragoste pentru echipa Steaua, un bărbat din Cluj și-a numit copilul Gigi Becali Fabrițio. Astăzi, băiatul, abandonat de mamă la naștere, are 14 ani și vinde legume la piață, iar asta nu e tot!

Gigi Becali are, dintotdeauna, atât contestatari cât și mari admiratori! Așa se face că, în urmă cu 14 ani, un bărbat din Cluj și-a numit băiatul, părăsit de mamă la naștere, Gigi Becali Fabrițio. 

Ce s-a ales de Gigi Becali Fabrițio 

Gigi Becali Fabrițio, în vârstă de 14 ani, visează să ajungă fotbalist de top, iar ca idol îl are pe Dennis Man. „Este preferatul meu de la FCSB, pentru că este foarte bun. Vreau și eu să fiu ca el”, a mărturisit băiatul.

În prezent însă, băiatul își ajută tatăl și vinde legume într-o piață, potrivit digisport.ro.

„Am zis că dacă îmi da bunul Dumnezeu un copil, eu am să-i pun numele Gigi Becali. Recunosc că poate când o să crească el mare, o să aibă câteva întrebări”, a spus Răsvan Lako, tatăl lui Gigi Becali Fabrițio, pentru un post tv. 

Desigur, nu neglijează fotbalul. Și asta se vede în reacția pe care o are atunci când primește întrebări referitoare la numele lui de... milionar. 

„Eu le zic că-i frumos numele meu și că sunt fotbalist”, a declarat Gigi Becali Fabrițio. 

Numele lui Gigi Becali Fabrițio a ajuns pentru prima dată în spațiul public în urmă cu câțiva ani, când mai mulți suporteri steliști din Cluj i-au asteptat pe jucători la un hotel, după un meci câștigat în fața Universității Cluj. 

Printre suporteri s-a aflat și Răsvan Lako, alături de Gigi Becali Fabrițio, care le-a arătat celor prezenți certificatul de naștere al copilului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro