Salvat cu doar câteva secunde înainte ca trenul să intre în staţie. Totul pe magistrala Berceni-Pipera, la Aurel Vlaicu

Salvată cu doar câteva secunde înainte ca trenul să intre în staţie. Totul pe magistrala Berceni-Pipera, la Aurel Vlaicu © arhiva

O mare tragedie a fost evitată la metroul Bucureştean. O persoană a căzut pe şine chiar pe magistrala Berceni-Pipera, una dintre cele mai aglomerate magistrale. 

Un bărbat a căzut pe şine la staţia de metrou Aurel Vlaicu. Din fericire, aceast a reuşit să fie salvat înainte ca trenul să ajungă în staţie, dar şi înainte ca echipajele de salvare să vină la faţa locului. Trenul s-a oprit chiar la intrarea în staţia de metrou. Nişte călătorii curajosi au sărit în ajutorul acestuia şi au putut să-l scoată pe peron, nevătămat. Din primele informaţii, bărbatul a leşinat. Echipajele medicale sosite i-au acordat acestuia primul ajutor şi ulterior l-au dus la spital pentru mai multe investigaţii. ”Astăzi,24.09.2019, la ora 17.18, o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Aurel Vlaicu. Aceasta a fost scoasă nevătămată la ora 17.23”, a transmis Metrorex. Circulaţia s-a desfăşurat cu întărziere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro