De necrezut! Cu ce l-a șantajat Elena pe Nicolae Ceaușescu până în ultima clipă

De necrezut! Cu ce l-a șantajat Elena pe Nicolae Ceaușescu până în ultima clipă © arhivă

Soţii Ceauşescu ascundeau multe, multe secrete privind viaţa lor privată. După Revoluţie, printre subiectele de discuţie ale românului se găseau şi picanterii despre Elena şi Nicolae Ceauşescu. Amanţi, plăceri neştiute şi câte şi mai câte! Nu o dată s-a spus că Elena ar fi fost mai dusă decât dictatorul. Mai mult, că l-ar fi şi şantajat!

Elena Ceauşescu nu a fost doar o femeie dură în public, ci şi una geloasă şi invidioasă, conform spuselor celor ce au stat în preajma celor doi de-a lungul timpului.

Se everva deseori dacă vedea o soţie de demnitar îmbrăcată mai frumos aranjată decât ea! Ba chiar, înainte de şedinţe sau alte întâlniri importante, soţiile ministrilor primeau câte un bilet pe care era scris cum nu au voie să se poarte.

Elena Macovescu, soţia unui fost ministru de la acea vreme, a făcut declaraţii şocante: „Primeam bilet de la Cabinetul 2 pe care scria: „Nu aveţi voie coc – nu puteam să-mi fac coc atunci, trebuia să am părul lăsat liber –, n-aveţi voie ruj, n-aveţi voie să vă machiaţi, n-aveţi voie ojă pe unghii”. Desigur, doar Elena Ceauşescu avea voie să se poarte altfel.

Aceeaşi sursă îşi aminteşte un episod şocant de la una dintre vizitele oficiale. Totul s-a întâmplat după ce Nicolae Ceauşescu s-a întors de la o întâlnire cu un preşedinte la care ea nu fusese invitată.

De faţă cu toţi demnitarii, Elena Ceauşescu i-a spus soţului „Dragă, dar tu unde te trezeşti? Ai pornit la drum singur, nu cu mine? Ia vezi, că acum schimb foaia, unde te trezeşti tu?”

Dn acel moment, toţi cei prezenţi la întâlnire au fost siguri că Elena Ceauşescu îl are la mâna cu ceva pe dictator şi că îl şantajează.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro