Sărbătoare pentru Viorel! De ziua tatălui său, a trimis urări și cadouri. Vulpița a avut, însă, un mesaj acid!

Sărbătoare pentru Viorel! De ziua tatălui său, a trimis urări și cadouri. Vulpița a avut, însă, un mesaj acid! © Acces Direct

A fost sărbătoare în familia lui Viorel și a Vulpiței! Tatăl lui Viorel a împlinit o vârstă onorabilă, iar de ziua lui de naștere bărbatul cel trădat și înșelat a transmis urări și a trimis cadouri. În timp ce cuvintele lui au fost frumoase, ca de la fiu la tată, nu putem spune același lucru despre Vulpița, care a fost extrem de tranșantă și dură față de scorul ei!

În timp ce el și Veronica se află la București, familia lui Viorel este în continuare acasă, la Vaslui. Viorel îi duce lipsa tatălui, dar mai ales fetiței sale, pe care nu a mai văzut-o de mult timp și căreia i-a trimis un coș cu bucate alese.

Ce mesaje au transmis Viorel și Veronica

Astăzi, la „Acces Direct”, ambii soți au avut ceva de spus cu ocazia zilei de naștere a „seniorului” Stegaru.

„I-am zis un călduros la mulți ani și multă sănătate din partea mea. Cred că a reacționat bine, din punctul meu de vedere, dar nu știu”, a spus Viorel, care și-a amintit de ziua de anul trecut, când întregul „clan” s-a strâns la distracție, la râs și la timp petrecut în familie.

De partea cealaltă, Vulpița nu a fost atât de... caldă în declarații. Întrebată câți ani împlinește socrul ei, Veronica a răspuns tranșant: „Nu mă interesează!”

În timp ce Viorel are multe amintiri frumoase, Veronica a spus că și-a schimbat urarea după ce el a ieșit cu foarfeca și a încercat să o tundă...

„Nu, niciodată nu mă mai întorc la Blăjești!”, a spus Vulpița, hotărâtă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro