Şase copii au rămas orfani după ce mama lor le-a ucis tatăl. Femeia a fost acum condamnată la închisoare

Şase copii au rămas orfani după ce mama lor le-a ucis tatăl. Femeia a fost acum condamnată la închisoare © Arhivă

Caz sfâşietor în Alba. Şase copii au rămas orfani de ambii părinţi după ce mama lor le-a ucis tatăl, iar femeia a fost acum condamnată la închisoare.

Mama copiilor l-a omorât pe tatăl acestora cu un cuţit, înfingându-l direct în inimă. În familie au existat diverse scandaluri, iar potrivit spuselor localnicilor motivul principal de la care porneau era consumul de alcool.

Crima a avut loc în urmă cu câteva luni, dar a fost condamnată de către judecători abia acum. 

În urma crimei săvârşite de Sanda Mailat, femeia din Crăciunelu de Jos care şi-a ucis soţul cu un cuţit, şase copii au devenit orfani, dintre care, trei sunt minori. Aceştia au rămas acum la mila sorţii, fiind ai nimănui. 

Câţi ani de închisoare a primit femeia

Femeia care a comis crima a fost condamnată la 10 de închisoare cu executare de către Tribunalul Alba, potrivit alba24.ro.

”În timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, M.S.I, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00.50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale", declarau oamenii legii la acea vreme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro