Şase luni de când Andreea a murit la Paris, încercând să facă o poză. Mesajul sfâşietor transmis de iubitul ei

+3 click pentru
galerie

Şase luni de când Andreea a murit la Paris, încercând să facă o poză. Mesajul sfâşietor transmis de iubitul ei © Facebook

Au trecut şase luni de când Andreea, o tânără de 23 de ani, a murit la Paris, încercând să facă o fotografie. Totul s-a întâmplat chiar înainte ca iubitul ei să o ceară în căsătorie. 

Nici acum nimeni nu îşi explică tragedia. Deşi a trecut jumătate de an, Andrei, iubitul ei, nu poate trece peste şi se gândeşte tot timpul la ea. 

"6 luni fără tine, fără Iulia mea... 6 luni cumplite, luni în care m-am rugat să mă trezesc din coșmarul ăsta nenorocit, 6 luni de drumuri zilnice între casa și cimitir, 6 luni de dor infinit !!! N-am să te uit niciodată, sufletul meu scump și drag ! 🙏😞 ❤️", a scris Andrei, iubitul Andreei.

Recent, a mers inclusiv la Paris, acolo unde a dus flori şi a aprins lumânări în memoria iubitei lui"☹️☹️Vei rămâne in sufletul meu
Si tot ceea ce am făcut împreuna
Ne va lega mereu... 🙏🙏🙏
Suflet drag !☹️☹️
", a scris Andrei pe pagina sa.

Nimeni nu îşi explică cum s-a produs tragedia

"Din câte am înţeles zona unde s-a făcut fotografia este o zonă cunoscută, e un teatru. Acolo foarte multă lume merge să îşi facă poza că se vede turnul şi era foarte riscant", a spus un apropiat. "Din câte ştiu, da, şi că ar fi urmat să îi ofere un inel. Nemaipomenit de tragic", a mai spus acesta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro