S-au vindecat 25 de persoane infectate cu coronavirus

25 de persoane s-au vindecat © Arhiva

Bilanțul celor infectați cu coronavirus crește de la o zi la asta. Autoritățile iau măsuri drastice pentru combaterea răspândirii coronavirusului, iar medicii depun eforturi uriașe pentru a-i trata pe cei infectați.

Joi bilanțul celor infectați cu coronavirus a ajuns la 277 de persoane. Însă avem și vești bune. 25 de pacienți dintre cei 277 s-au vindecat și au fost externați din spital, conform Grupului de Comunicare Strategică.

"Până astăzi, 19 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate ( 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași)", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul țării noastre se află în carantină instituționalizată 3.822 de persoane cărora li se fac verificări pentru a depista dacă au contactat sau nu coornavirusul, iar în izolare la domiciliu se află 33.709 persoane.

"Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19", se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro