Scandal acasă la Andrei Tinu! Copiii, luați cu executorul judecătoresc

Scandal acasă la Andrei Tinu! Copiii, luați cu executorul judecătoresc © Arhiva

A fost scandal mare acasă la politicianul Andrei Tinu! Fosta soție a venit cu executorul pentru a-i lua copiii, care locuiau cu acesta, după ce au divorțat.

Andrei Tinu trece printr-un divorț presărat cu scandaluri de soția sa. Cei doi au împreună doi copii. Până acum, cei doi au stat împreună în casa jurnalistului, însă femeia a obținut custodia temporară a micuților și vrea să plece alături de ei în Franța, potrivit România TV.

Așa se face că femeia a venit acasă la Andrei Tinu, însoțită de executorul judecătoresc, dar și de polițiști, pentru că se pare că fostul soț nu vrea să-i dea de bunăvoie pe micuți. Cei doiau dispute de ceva timp legat de custodia temporară a micuților. Apăruse la un moment dat în presă și informația că femeia a încercat să obțină un ordin de protecție împotriva fostului său soț. Andrei Tinu susținea că ea îi interzice să își vadă copiii sau să comunice cu ei sub orice formă. 

Au divorțat cu scandal, în urmă cu un an

Andrei Tinu și-a acuzat soția de infidelitate și acela a fost momentul în care a decis să anunțe că vrea să divorțeze. Andrei și Alberta Tinu nu au avut un divorț civilizat și s-au luptat luni de zile prin instanțe, în primul rând pentru împărțirea averii, apoi pentru custodia copiilor. 

"Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri. Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (...) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile.", a declarat Andrei Tinu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro