Scandal de proporții în Constanța! Zeci de persoane s-au bătut cu coase și bâte, în fața Serviciului de Medicină Legală. VIDEO

Scandal de proporții în Constanța! Zeci de persoane s-au bătut cu coase și bâte, în fața Serviciului de Medicină Legală. VIDEO © captura video

În fața sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanța s-au desfășurat scene incredibile. Zeci de persoane s-au bătut cu bâte și coase, din cauza unui alt conflict, petrecut anterior.

Bătaia a început după ce un bărbat a mers la IML Constanța pentru a scoate un certificat medico-legal, necesar unei plângeri la Poliție, împotriva unui bărbat cu care a avut o altercație. Bărbatul a mers însoțit de membri familiei, dar a fost întâmpinat în fața instituției de zeci de prieteni ale bărbatului care îl lovise. Aceștia erau înarmați cu bâte, o coasă și topoare, moment în care au început să se lovească. Îngroziți, martorii au sunat imediat la 112, iar polițiștii au venit la fața locului în cel mai scurt timp.

Bătaie generală, la IML Constanța

"În jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, are loc o încăierare între mai multe persoane. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală.", se arată în anunțul poliștilor, potrivit observator.tv.

Persoanele implicate în conflict au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și distrugere, mai anunță autoritățile. 


facebook whatsapp twitter pinterest