Scandal fără precedent în fața Palatului Cotroceni! Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate în semn de protest

Scandal fără precedent în fața Palatului Cotroceni! Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate în semn de protest © antena3

Un scandal de proporții a luat amploare chiar în fața Palatului Cotroceni din București. În semn de protest, un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat public! 

Nemulțmirile oamenilor ajung la cote înalte, iar asta s-a întâmplat astăzi chiar în fața Palatului Cotroceni din București, iar poliția a fost nevoită să ajungă de îndată. 

Un bărbat de 36 de ani care este cunoscut cu afecțiuni psihice s-a urcat pe un stâlp de iluminat publicat, din fața Palatului în semn de revoltă deoarece poliția nu a reușit să îl ducă până acum la un adăpost și este nevoit să stea sub cerul liber. 

Mai mulți polițiști ajunși la fața locului, dar și negociatori și personal medical au încercat să-l convingă pe bărbat să coboare de pe stâlpul de înaltă tensiune pentru a fi evitată o tragedie chiar sub ochii lor, însă nu a putut fi convins cu una cu două. Bărbatul a continuat să-și exprime nemulțumirea, iar chiar dacă oamenii legii precum și negociatorii au încercat de nenumărate ori să-i spună că vor găsi o soluție în acest sens și vor putea să-i ofere un adopost deasupra capului, bărbatul nu a acceptat să coboare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro