Scandal într-o şcoală din Oradea! O mamă este obligată să îşi mute fiica în altă clasă. Motivul este halucinant

Scandal într-o şcoală din Oradea! O mamă este obligată să îşi mute fiica în altă clasă. Motivul este halucinant © Pixabay

O mamă din Oradea îşi strigă nemulţumirea, după ce i-a fost cerut să îşi mute copilul în altă clasă.

Totul a începu în momentul în care s-a pus problema strângerii unei sume de bani pentru a cumpăra învăţătoarei un cadou. Mămica respectivă a refuzat să contribuie cu bani, astfel că ceilalţi părinţi au fost de-a dreptul scandalizaţi. 

Din acest motiv, ei au crezut de cuviinţă că cel mai bine ar fi ca femeia să îşi mute copilul la altă clasă.

Mămica supărată a reacţionat

Pentru a le răspunde părinţilor din clasa unde învaţă fiica ei, femeia a postat un mesaj dur pe o reţea de sicializare.

„Dragi părinți, căci vouă mă adresez, este inadmisibil unde s-a ajuns. Unde am ajuns noi, ca oameni? Reacție venită în urma refuzului meu de a da bani pentru cadoul dnei învățătoare și pentru achiziționarea unor perdele și a unui alfabetar.", a început femeia postarea.

Mămica revoltată, şi ea cadru didactic, spune şi motivele pentru care nu a dorit să cotizeze la cadoul învăţătoarei.

"Nu am făcut-o din răutate, ci pentru că lucrez în învățământ și știu, după 17 ani de dăruire, că lucrurile se pot face și altfel, nu doar stând cu mâna întinsă în fața părinților. Avem proiecte europene, avem ONG-URI foarte implicate, care lucrează pe proiecte cu școli, avem sponsorizări, avem bani de la primării. Doar că lucrurile astea ar trebui făcute de cadrele didactice și manageri gratis și cu multe ore petrecute în fata calculatorului.", mai spune femeia.

"Nu am făcut-o, pentru că este ilegal( art. 5, lit. b), pct. II din Codul Cadru de etica al personalului didactic aprobat prin Ordinul MEN nr. 4831/2018) și imoral.", continuă mămica supărată.

"Nu am făcut-o, pentru că de ani de zile încercăm să schimbam țara asta, pentru că ne plângem de indiferența și șpăgile care domnesc în toate instituțiile statului, dar noi, ca actori principali, nu facem nimic sau chiar contrariul.
Să ajung să fiu "sfătuită" să-mi mut copilul în altă clasă, e prea mult. Pentru mine și pentru copilul meu.
AJUNGE! VREAU O ROMÂNIE FRUMOASA!”
, a încheiat mămica pe pagina sa de Facebook.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro