Scandal mare după ce bătăuşul din Ploieşti a fost arestat. O altă persoană este acuzată că a fost complice: "Vă rog să veniţi"

+2 click pentru
galerie

Robert Gabriel şi prietenul său © Facebook

Este scandal mare după ce Robert Gabriel, bătăuşul din Ploieşti, a fost arestat. Unul dintre prietenii lui este ameninţat şi primeşte o mulţime de înjuraturi, după ce oamenii au crezut că a fost complice.

Citeşte şi - Robert, bătăuşul din Ploieşti, a fost arestat! Primele declaraţii ale minorei care a trecut prin chinuri groaznice

"Salatin", aşa cum oamenii îl ştiu pe reţelele de socializare a decis să spună adevărul şi vrea ca oamenii să îl lase în pace, căci el susţine că nu a ştiut ceea ce făcea amicul lui, mai ales că nu i-ar fi permis să o agreseze pe tânăra de 17 ani. 

Citeşte şi - Cutremurător! Cum a reușit tânăra  să scape din mâinile  iubitul bătăuș din Ploiești: "Am zis că el e șeful"

"Vă rog să nu mă mai acuzaţi că nu am nicio vină. Eu nu am niciun amestec. Vă rog să nu mă mai înjuraţi. Nu mă interesează! (...) Oameni buni, dacă eu aveam vreun amestesc în chestia asta cu fetiţa aia mă lua şi mă aresta. Sunt liber! Nu am nicio problemă cu poliţia. Vă rog să veniţi la Ploieşti şi să îl bateţi, eu nu am nicio atribuţie. Eu nu am niciun amestec!", a spus pe reţelele de socializare Salatin, prietenul lui Robert Gabriel. 

Magistraţii au decis ca Robert Gabriel să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro