Scandal de proporţii în stradă, la Strehaia, după un accident! Localnicii fac acuzaţii grave la adresa poliţiştilor. VIDEO

Scandal de proporţii în stradă, la Strehaia, după un accident! Localnicii fac acuzaţii grave la adresa poliţiştilor. VIDEO © captură video

Un scandal monstru a izbucnit pe o stradă din Strehaia, Mehedinţi, după ce un tânăr care circula cu viteză a provocat un accident. Mai mulţi localnici au ieşit în stradă revoltaţi de faptul că şoferul vinovat a lovit un om în urmă cu o săptămână. Oamenii au cerut să i se pună fiola tânărului pe care îl acuză că are relaţii în Poliţie. 

Mai mulţi localnici au ieşit în stradă la Strehaia revoltaţi de faptul că, susţin aceştia, tânărul care circula cu viteză se face vinovat şi de un alt accident de săptămâna trecută, în urmă căruia un om a rămas fără membrele inferioare. 

De asemenea, cei care au ieşit în stradă, convinşi că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, au încercat să pună presiune pe oamenii legii ca aceştia să-l testeze cu etilotestul pe tânărul vitezoman. Cel care a filmat scandalul monstru din stradă a repetat de mai multe ori faptul că şoferul ar avea relaţii în poliţie, motiv pentru care scapă basma curată de fiecare dată.

După ce conflictul a luat sfârşit, şoferul vinovat a fost transportat la spital, potrivit Observator.

"Iar nu-i bagă fiola în gură! Săptămâna trecută a dat peste un om! Nu i-a bagat fiola, nici nu i-a luat permisul! În locul acesta a mai fost săptămâna trecută un accident. Poliţia Strehaia nu-şi face datoria, are lipeli cu omul ăla din maşină... Omoară lumea pe stradă! Are lipeli la Poliţie! Nu-i bagă fiola în gură! I-a rupt picioarele unui om! Săracul om n-are nici ce să mănânce, n-are nici casă. Nici nu s-a dus la el la spital să vadă ce face! Acum loveşte altul şi Poliţia Strehaia nu face nimic! Bagă fiola în gură că nu pleacă maşina de aici! Omori omul nevinovat!", se aude pe filmare.


facebook whatsapp twitter pinterest