Scandalos! Ambulanţele din Gorj sunt trimise în misiuni cu echipamente de zugravi: "Nu am fost instruiți, nu avem echipamente!"

Scandal în perioadă de epidemie! Ambulanţele din Gorj sunt trimise în misiuni cu echipamente de zugravi: "Nu am fost instruiți, nu avem echipamente!" © Captură Video

Un ambulanţier din Gorj a reclamat faptul că el şi colegii lui sunt trimişi să recolteze probe pentru depistarea coronavirusului în costume destinate muncii pe şantier.

Marin Popescu, angajatul Serviciului de Ambulanţă, a postat pe Facebook mesajul său de indignare şi specifică faptul că nici măcar nu au fost intruiţi pentru astfel de intervenţii.

Cum sunt trimişi angajaţii Serviciului de Ambulanţă în misiuni

"Primul caz de coronavirus a fost confirmat în Gorj. Între timp, încep să se facă presiuni pe echipajele de urgență ale SAJ aflate în această tură să meargă să recolteze probe biologice de la suspecți infectați. Nu am fost instruiți, nu este atributul nostru să facem așa ceva, nu avem echipamente de protecție. Suntem trimiși să recoltăm cu următoarele costume de protecție", a scris Marin Popescu pe Facebook.

În dreptul postării, ambulanţierul a adăugat şi niste fotografii cu echipamentele care le-au fost date.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro