Scenă de groază în Galați. Un bărbat a fost ucis de tren după ce a trecut printr-un loc nepermis

Scenă de groază în Galați. Un bărbat a fost ucis de tren după ce a trecut printr-un loc nepermis © arhiva

Un incident groaznic a avut loc marți în Galați. Un bărbat de 76 de ani a murit după ce locomotiva unui tren l-a lovit din plin. 

Un bărbat de 76 de ani din localitatea Munteni și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Acesta a fost lovit de locomotiva unui tren. Acesta a traversat printr-un loc nepermis fară se se asigure, iar mecanicul de tren nu a avut cum să evite impactul

"Din primele cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 76 ani, din Munteni, a traversat calea ferată prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovit de trenul InterRegio Iaşi-Bucureşti Nord. Potrivit declaraţiilor mecanicului trenului, acesta a dat de mai multe ori semnale sonore, dar apoi nu a mai putut evita impactul", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, potrivit Mediafax.

La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței, dar din păcate nu au reușit să-l salveze pe bărbat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 

O altă tragedie a avut loc duminică seară și pe un drum din Dâmboviţa. Doi bătrâni, care mergeau în vizită la copiii lor, au murit, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren.


facebook whatsapp twitter pinterest