Scene de groază în Mehedinţi. Un bărbat s-a împuşcat singur, din greşeală, în braţ

Scene de groază în Mehedinţi. Un bărbat s-a împuşcat singur, din greşeală, în braţ © Arhivă

Vântătoarea s-a transformat într-o tragedie pentru un bărbat din Mehedinţi. Omul s-a împuşcat în braţ, singur, din greşeală.

Scenele înfiorătoare au avut loc în zona localității Crivina, din județul Mehedinți. Un moment de neatenţie l-ar fi putut costa viaţa pe un bărbat, după ce s-a împuşcat din greşeală.

Alertat, bărbatul a sunat  la numărul de urgenţă 112. La faţa locului au ajuns imediat echipajele de salvare, acesta fiind transportat la spital. 

Omul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul s-ar fi împuşcat în braţ, după ce arma i s-ar fi descărcat accidental în timpul unei partide de vânătoare, efectuată în Mehedinţi.

În urma acestui caz, oamenii legii au deschis o anchetă. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului tragediei pentru a stabili care au fost exact împrejurările în care s-a produs incidentul cumplit şi de asemenea, dacă vânătoarea s-a desfăşurat în mod legal.

Incident similar în Vrancea

O femeie de 44 de ani s-a împuşcat singură, în faţă, în timp ce se afla la vânătoare. Accidentul s-a petrecut în Vrancea.

"La ora 14:16 am fost sesizați cu privire la un incident produs la o vânătoare de păsări de pe raza comunei Pufești, unde o femeie de 44 de ani, ar fi manipulat o armă cu alice care s-a descărcat accidental, aceasta rănindu-se în zona feței", au declarat Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Vrancea într-un comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro