Scene înfiorătoare în Hunedoara! Un bărbat a fost sfâşiat de o haită de câini până i-au smuls o bucată din ureche

Scene înfiorătoare în Hunedoara! Un bărbat a fost sfâşiat de o haită de câini până i-au smuls o bucată din ureche © Pixabay

Scene de groază în Hunedoara. Un bărbat a fost victima unei haite de câini, fiind muşcat şi sfâşiat de animale până a rămas fără o parte din ureche.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a trecut prin clipe groaznice atunci când nu mai găsea nicio cale de scăpare din gura animalelor. Acestea au atacat în haită, fiind formată din opt câini. 

Din cauza muşcăturilor, bărbatul a suferit mai multe răni, ba chiar a rămas fără o bună parte din ureche, aceasta fiindu-i smulsă.

Bărbatului i-a fost administrat vaccinul antirabic, însă acum are nevoie şi de serul antirabic, deoarece a fost muşcat de opt câini. Acest ser poate fi administrat până la 72 de ore. 

„A fost mușcat de opt câini. Nu este ser antirabic, nu doar la nivelul județului Hunedoara, ci nu este nici la Cluj, nici la Timișoara. Ministerul Sănătății ne-a cerut necesarul de ser antirabic, pe care l-am și trimis ieri, în regim de urgență. Vineri a fost cerut, iar ieri l-am trimis. Vaccinarea antirabică a pacientului s-a făcut. Vaccinul antirabic este vaccin și serul antirabic este altceva, este o diferență. S-a început vaccinarea antirabică, dar deoarece a fost mușcat de opt câini, este necesar să se introducă și acest ser, care poate fi introdus până la 72 de ore. Încă mai avem timp pentru a face rost de acest ser. Am luat legătura cu Ministerul Sănătății, pentru a vedea dacă există spitale care mai au ser antirabic neutilizat. Bolnavul nu este lăsat de izbeliște. S-a încercat transferul la o clinică infecțioasă din Timișoara, dar nu este ser antirabic, s-a încercat la Cluj, dar nici acolo nu e...”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Cecilia Birău, potrivit antena3.ro.

În urma rănilor grave suferite, bărbatul de 47 de ani a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă din Petroşani. În continuare, omul va fi transferat la un spital din Cluj-Napoca. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro