Scene ireale la Iași! I-a dat foc iubitei, a privit-o câteva secunde, apoi a sunat chiar el la 112

Ambulanță SMURD © Arhivă

Momente șocante au avut loc în plină stradă, la Iași. O femeie din Oteleni a fost scoasă din casă de iubit, care apoi i-a dat foc. A privit-o timp de câteva secunde, după care a sunat chiar el la 112 pentru a chema medicii.

Potrivit presei locale, martorii au declarat că au început să audă țipete, țipete care s-au transformat apoi într-un scandal monstru. Nervos la culme, bărbatul a scos-o pe femeie afară, a stropit-o cu benzină, apoi a incediat-o. Abia după câteva clipe în care iubita lui a ars de vie, omul s-a mobilizat să sune la 112.

Femeia a ajuns la spital și se află în stare gravă. Bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de omor.

„La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportată o pacientă în vârstă de 49 de ani, din județul Iași, localitatea Hândrești. În momentul în care a ajuns la unitatea medicală, s-a constatat că aceasta prezenta arsuri importante, provocate de flacără. Medicii au constatat că pacienta a suferit arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafață corporală. În urma investigației medicale s-a constatat că aceasta a suferit arsuri de gradul l, gradul al ll-lea și gradul al lll-lea. Totodată, pacienta care a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe prezenta și etilism acut. După ce a primit îngrijiri în UPU, aceasta a fost internată în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, fiind introdusă în sala de operație pentru a primi tratamentul necesar​”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro