VIDEO / Scene șocante într-un liceu din România. Elevă bătută crunt în sala de clasă, sub privirile colegilor care au și filmat momentul

VIDEO / Scene șocante într-un liceu din România. Elevă bătută crunt în sala de clasă, sub privirile colegilor care au și filmat momentul © youtube

Scene greu de imaginat într-un liceu din Botoșani. O elevă a fost bătută crunt de către colegele sale, dată cu capul de tablă și călcată în picioare, în timp ce restul colegilor se amuzau și filmau pe seama momentului. 

Trei eleve din Botoșani au primit o amendă uriașă după ce s-au bătut cu bestialitate în sala de clasă sub privirile tuturor colegilor. Acestea au pornit altercația chiar în interiorul instituției de învățământ în care studiau, iar Poliția fost imediat sesizată de către directorul liceului. 

“Din cercetările efectuate s-a stabilit că trei eleve de 15 ani s-au agresat reciproc pe fondul unui conflict spontan. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cele trei fiind sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare pentru provocare de scandal”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani, potrivit Observator.

Filmarea are un impact emoțional destul de puternic, dat fiind faptul că se observă cum una dintre adolescente o împinge pe cealaltă cu putere cu capul de tablă, dar o și calcă în picioare, fiind târâtă de păr pe jos, sub privirile celorlalți colegi care au și filmat momentul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro