Scene șocante la Spitalul ”Victor Babeș”! Pacient cu Covid-19 scuipă medicii care îl tratează, ca să îi infecteze

Scene șocante la Spitalul ”Victor Babeș”! Pacient cu Covid-19 scuipă medicii care îl tratează, ca să îi infecteze © Arhivă

Momente halucinante în Capitală! Un pacient infectat cu coronavirus scuipă în prezența medicilor din Spitalul ”Victor Babeș”, aceștia riscând să se infecteze.

Un bărbat diagnosticat cu virusul ucigaș din China își scoate masca de protecție și scuipă în stânga și în dreapta către medici pentru a-i infecta.

Ba mai mult, bărbatul le spune doctorilor care încearcă să-l trateze de coronavirus că vrea să îi infecteze și pe ei cu acest virus.

În acest caz, managerul Spitalului ”Victor Babeș” a luat cuvântul și a declarat că gestul pacientului este unul inexplicabil. De asemenea, acesta a susținut că faptele bărbatului infectat cu coronavirus îl va determina atât pe el, cât și pe ceilalți din corpul medical să depună plângere atunci când pacientul va fi externat.

”Gestul este unul care nu își găsește explicația. Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel. Voi face plângerea public.”, a declarat Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului ”Victor Babeș”, din București, potrivit Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro