Scene şocante pe Autostrada Soarelui. Şofer cu posibile probleme psihice, încătuşat cu forţa de oamenii legii

Şofer cu posibile probleme psihice, încătuşat cu forţa de oamenii legii © Arhiva

Imagini şocante au fost surprinse pe Autostrada Soarelui, acolo unde un şofer a fost scos din maşină şi încătuşat cu forţa de către oamenii legii.

Un şofer violent a fost prins, scos din maşină şi încătuşat cu forţa de poliţişti pe Autostrada Soarelui. Imaginile surprinse de ceilalţi conducători auto aflaţi în trafic la acel moment, au strânit diferite reacţii în mediul online, după ce acestea au fost viralizate.

Dacă unii sunt de acord cu ceea ce a păţit şoferul, alţi internauţi, dar şi şoferi critică din nou brutalitatea de care dau dovadă poliţiştii rutieri.

Cel care a filmat totul a suprins momentul în care poliţista îl loveşte pe şoferul în vârstă de 26 de ani cu piciorul în cap.

Tânărul conducea fără permis auto, iar când i s-au făcut semnale să oprească, acesta a pornit într-o cursă nebună pe Autostrada Soarelui, preţ de câţiva kilometri.

Însă, din păcate pentru el, a fost blocat de oamenii legii pe autostradă.

Acela a fost momentul când doi agenţi au vrut să îl încătuşeze, însă şoferul a devenit agresiv. Acesta ar fi încercat să îi muşte pe poliţişti, moment în care oamenii legii au ripostat. Se pare că şoferul ar fi infectat cu HIV.

După aceste scene, internauţii au reacţionat, acuzându-i pe poliţişti de brutalitate, însă Sindicatul poliţiştilor se apară şi spune că bărbatul a fost tratat astfel pentru ca se urcase la volan fără permis auto, in plus era cunoscut cu probleme psihice.

Pe lângă toate acestea, se pare că şoferul fugar ar fi lovit în parcarea din care a plecat 3 autoturisme, apoi a gonit pe Autostrada Soarelui.

Pentru faptele sale, şoferul a fost acum arestat preventiv pentru 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro