Ore mai scurte la unele școli din Buzău! Directorii cer urgent modificarea programului

Ore mai scurte la unele școli din Buzău! Directorii cer urgent modificarea programului © sansanews.ro

Probleme mari la mai multe unități de învățământ din Buzău! Directorii școlilor au cerut de urgență la programul elevilor să fie modificat, iar aceștia să petreacă mai puțin timp la ore.

Din cauza unei probleme la un punct termic din oraș, mai multe școli au rămas fără căldură. Directorii Colegiului Hașdeu, Colegiului Pedagogic și Colegiului Tehnic Buzău au cerut ca durata orelor să fie redusă, iar elevii să petreacă mai puțin timp la școală, în frig. Potrivit cerinței acestora, fiecare oră ar trebui saă fie scurtată cu cinci minute.

Într-unul dintre colegiile menționate mai sus au fost marți maximum 18 grade Celsius în clasă, scrie sansanews.ro. Problema nu va fi rezolvată foarte repede, iar directorii s-au gândit rapid la soluții pentru binele elevilor.

"Mai multe țevi din interiorul cazanului trebuie schimbate, dar țeava nu există oriunde ci la Fabrica de țevi din Slatina, constructorul a comandat peste 100 de țevi care trebuie înlocuite, ni s-a spus că vineri vor trimite țevile. Sâmbătă și duminică se va lucra la sudarea lor si sperăm ca duminică să putem furniza din nou agent termic", a transmis directorul RAM Buzău. 

Până când problema va fi remediată, elevii ar trebui să petreacă mai puțin timp la școală. Momentan nu a fost comunicată o decizie oficială a șefilor învățământului buzoian.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro