Se dau bani! Primeşti 1.000 de lei, pe lângă salariu. Vezi dacă te încadrezi!

Card de credit © pixabay

Guvernul a luat o decizie în privinţa şomerilor, persoanelor cu handicap şi tinerilor absolvenţi. Instituţia le va acorda bani şomerilor pentru a se angaja. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, în urma unei ordonanţe de urgenţă conform căreia şomerii care se angajează vor primi de la stat pe lângă salariu, alţi 1.000 de lei.

"Continuăm măsurile pentru reducerea deficitului de forță de muncă prin majorarea cuantumului subvențiilor acordate angajatorilor. Avem pe ordinea de zi un proiect de act normativ prin care sprijinim angajatorii care încadrează în muncă șomeri și persoane din grupuri vulnerabile, precum și pe cei care încheie contracte de ucenicie sau de stagiu. Majorăm de la 900 de lei la 2.250 de lei subvenția acordată lunar angajatorilor care încadrează tineri absolvenți ai unor instituții de învățământ, absolvenți din rândul persoanelor cu handicap, șomeri cu vârste de peste 45 de ani, șomeri de lungă durata, șomeri care sunt unici susțînători ai familiilor monoparentale sau persoane aflate în apropierea vârstei de pensionare și care își găsesc cu greu de muncă.", a declarat premierul Viorica Dancilă, conform ziare.com.

Beneficii vor avea şi angajatorii acestui eşalon de persoane, deoarece vor primii peste 2.000 de lei pentru fiecare şomer angajat.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro