Se întâmplă în Ghimbav! O femeie şi-a sechestrat soţul şi copilul în casă şi ameninţă că îi ucide

Se întâmplă în Ghimbav! O femeie şi-a sechestrat soţul şi copilul în casă şi ameninţă că îi ucide © captură video

Incident şocant în Ghimbav, judeţul Braşov! O femeie şi-a sechestrat în casă soţul şi copilul şi ameninţă că îi va ucide. 

În cursul zilei de luni, o femeie din Ghimbav, judeţul Braşov, s-a închis în casă alături de copil şi soţ pe care îi ţine acolo fără voia lor şi ameninţă că îi va ucide. 

De mai bine de cinci ore, negociatorii încearcă să o convingă să îi lase pe cei doi să iasă din locuinţă, transmite Antena3. Potrivit primelor informaţii, femeia ar fi cunoscută cu probleme psihice.

La faţa locului se află şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, alături de mai mulţi poliţişti şi jandarmi. 

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Braşov, Lidia Mailat, a explicat pentru Agerpres că reprezentanţii instituţiei încearcă de câteva ore bune să comunice cu femeia. Tatăl acesteia este cel care a sesizat la "Telefonul copilului" că femeia "s-a baricadat în casă" împreună cu băieţelul, după ce s-a întors din Italia.

Se pare că femeia a refuzat să-i primească în casa reprezentanţii DGASPC şi a acceptat doar un dialog printr-un geam. Apoi, ar fi acceptat să meargă la sediul instituţiei şi să stea de vorbă cu asistenţii sociali, dar totul a rămas doar la stadiul de... vorbe.

ştire în curs de actualizare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro