Se pregătesc Valentin Sanfira și viitoare lui soție să devină părinți? Primele declarații

+3 click pentru
galerie

Se pregătesc Valentin Sanfira și viitoare lui soție să devină părinți? Primele declarații © captura foto

Valentin Sanfira și iubita lui se pregătesc de nuntă. Ce doi viitori soți sunt pregătiți pentru pasul cel mare, însă au făcut anunțul dacă sunt pregătiți și pentru un viitor copil. 

Cântărețul Valentin Sanfira și logodnina lui se vor căsători în curând, mai exact în octombrie, iar cei doi deja se pregătesc intens pentru pasul cel mare. Se pare că nunta va fi una destul de mare, cu 300 de invitați, iar petrecerea va avea loc lângă lac, însă acestea nu sunt singurele detalii ale marelui eveniment. 

Codruța Filip, viitoarea soție a lui Valentin Sanfira și-a ales deja modelul pentru rochia de mireasă și magazinul de unde o va achiziționa, însă va mai dura ceva până când se va putea vedea în toată spelndoarea în ceea ce a visat dintotdeauna: ”Trebuie să-mi aleg rochia de mireasă și încă n-am fost, am ales de unde o iau și am ales și modelul”, a spus aceasta la Agenția Vip.

Nici Valentin nu e mai prejos. El deja și-a ales o piesă din costumul pe care îl va purta la fericitul eveniment. 

Fiind întrebați dacă se gândesc deja să facă un copil, cei doi au afirmat că încă nu e momentul, însă nu neagă acest lucru. Cel mai probabil cei doi soți vor să se vadă liniștiți, la casă lor, iar abia apoi se vor gândi și la primul lor copil. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro