„Se va ajunge la un milion de șomeri”. Anunțul făcut de Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României

„Se va ajunge la un milion de șomeri”. Anunțul făcut de Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României © Pixabay

Anunț îngrijorător făcut de președintele Camerei de Comerț și Industrie a României! Mihai Daraban susține că la sfârșitul crizei se va ajunge la un milion de șomeri.

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României a anunțat că în urma estimărilor făcute se va ajunge la un milion de șomeri, după impactul acestei crize.

„Trebuie să ne îngrijoreze numărul mare de societăți cu capital german, italian și francez din România. Sunt țări profund afectate de coronavirus și avem multe societăți care depind de țara mamă.(...) Noi am estimat că undeva la un milion de șomeri se va ajunge în această criză.

Măsurile s-au luat cu mediul de afaceri. Am fost invitați la masa Guvernului când s-a decis acest pachet. E pe termen scurt, nu știm ce se va întâmpla pe termen lung. Există o conștientizare asupra modelelor aplicate în celelalte țări, dar trebuie să legăm de „confortul bugetar” pe care îl are România în zilele astea”, a declarat Mihai Daraban, vineri seară, la Antena 3.

Tot acesta susține că se va ajunge la un milion de șomeri în doar trei luni. În același timp, Mihai Daraban a declarat că cetățenii români veniți din afara țării nu sunt luați în calcul.

„Va trebui să învățăm foarte multe din această criză, vizavi de ce înseamnă producție în România. Vedem că nu facem nici măști, nici combinezoane, nici dezinfectanți.

Cred că e momentul să gândim o politică și banii care se vor da de acum pe dezvoltare economică să fie în direcția produselor de bunuri de larg consum”, a mai spus președintele Camerei de Comerț și Industrie a țării noastre pentru sursa menționată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro