Cum trebuie să arate femeia pentru care Sebastian să spună "adio" fecioriei! "Nu accept pe oricine". VIDEO

Cum trebuie să arate femeia pentru care Sebastian să spună "adio" fecioriei! "Nu accept pe oricine". VIDEO © captură video

Încearcă să-şi vândă fecioria la 34 de ani, dar nu acceptă orice femeie! Doamna cu care Sebastian vrea să-şi piardă virginitatea trebuie să fie ca scoasă din ţiplă, nu în vârstă şi, desigur, contul ei să aibă multe zerouri. 

Sebastian vrea să-şi scoată la licitaţie fecioria, ca să facă rost de bani, pentru fratele lui bolnav. Pentru el, tânărul este hotărât să facă această schimbare majoră în viaţa sa şi vrea să dea ce are el mai de preţ: fecioria! Licitaţia începe de la suma de 800 de euro şi poate să se oprească la 10.000 de euro.

Cu toate acestea, are şi el câteva condiţii: să fie slăbuţă, tinerică şi bogată!

"Trebuie să arate normală, ca mine. Să nu fie grasă, foarte bătrână, nu vârsta a treia, nu vârsta a doua jumate. Nu peste 40 de ani. Ar trebui să vreau eu o domnişoară de vârsta mea. Nu mă gândesc repede că vreau de după 40 de ani. Când am avut oferte, acum patru ani, am avut de la domnişoare de 27, 24 de ani... Nu trebuie să accept pe oricine.", a spus Sebastian în platoul emisiunii Acces Direct.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro