Secretarul unei primării din Vaslui, bătut crunt de vecinul care tăia lemne cu drujba în apartament

Secretarul unei primării din Vaslui, bătut crunt de vecinul care tăia lemne cu drujba în apartament © Arhiva

Scene desprinse parcă dintr-un film au avut loc la Vaslui, acolo unde secretarul primăriei Murgeni a fost bătut crunt de vecinul gălăgios. Funcţionarul public i-a reproşat vecinului agresiv faptul că taie lemne cu drujba în apartament, Supărat nevoie mare, omul nu a mai stat pe gânduri şi i-a dat o lecţie secretarului.

Secretarul Consiliului Local din Murgeni a fost bătut pe scara blocului în care locuieşte de un vecin de etnie rromă. Incidentul a avut loc chiar de ziua de naştere a secretarului. Omul şi-a luat o bătaie soră cu moartea de la vecinul de 19 ani.

Total s-a petrecut după ce funcţionarul public i-a reproşat tânărului că în jurul orei 20:00, acesta se apucase să taie lemne în apartament, folosind un topor şi, se pare, o drujbă.

În loc de o discuţie civilizată pe acest subiect, funcţionarul public a batutu la uşa vecinului şi s-a ales cu o bătaia zdravănă.

Victima abia a scăpat de vecinul agresiv, apoi a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Oamenii legii din Murgeni au ajuns imediat la adresa indicată de victimă, şi au sesizat că cele reclamate de secretarul primăriei sunt adevărate.

Poliţiştii au constat că tânărul de 19 ani, cunoscut sub numele de "Robai" chiar tăia lemne cu drujba în apartament.

„În seara de 28 februarie. Poliţia Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost şi lovit, acesta depunând plângere. A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, iar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victima în vârstă de 31 de ani a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, având faţa tumefiată, iar agresorul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro