Secretul înfiorător al celui mai căutat interlop din România! Nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva!

+4 click pentru
galerie

Cel mai căutat interlop din România, dispărut în condiţii suspecte, cu doar câteva minute înainte de o descindere a procurorilor DIICOT, ascunde un secret teribil.

Conform documentelor intrate în posesia SPYNEWS, Florin Ghinea, alias Ghenosu, s-a căsătorit, în urmă cu câţiva ani, cu o... prostituată! Femeia de care Ghenosu vrea să divorţeze în prezent a fost condamnată pentru prostituţie, iar în urmă cu patru ani a cerut să i se "cureţe" cazierul, pe motiv că fapta pentru care era condamnată nu mai era incriminată de Codul Penal. "Admite sesizarea condamnatei G. E. A. (fostă N.), fiica lui C. şi El., născută la data de .... în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, CNP ..., domiciliată în comuna ..., sat ..., str. ..., nr. ..., judeţul Dâmboviţa. În baza art.4 din NCP constată intervenită legea de dezincriminare sub aspectul reţinerii infracţiunii de prostituţie prev. şi ped. de art. 328 C.penal cu aplic. art. 320 ind. 1 C.proc.pen. şi a pedepsei de 8 luni închisoare aplicate prin sentinţa penală nr. 32/07.02.2012 pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr. .../2011, modificată şi definitivă prin decizia penală nr.101/20.06.2011 a Curţii de Apel Ploieşti şi decizia penală nr.3776/19.11.2012 a ÎCCJ. Constată încetate toate consecinţele penale ce decurg din hotărârea amintită începând cu data de 01.02.2014. Dispune anularea formelor de executare emise în ceea ce o priveşte pe această condamnată", au menţionat magistraţii. De altfel, prostituata respectivă, devenită nevasta liderului interlop, a fost "colegă" cu acesta, în 2011, într-un dosar care avea ca obiect proxenetismul.

În timp ce poliţia îl caută de zor, după ce le-a fugit de sub nas, cu doar câteva minute înainte de descinderea organizată în mare secret, Ghenosu a decis să îşi pună averea la adăpost, deschizând un proces de divorţ. Aşa că, în timp ce este "pe goană", Ghenosu trebuie să se prezinte la judecătorie, pentru a explica de ce vrea să se despartă de nevastă, urmând ca după divorţ să facă şi partajul, pentru ca oamenii legii să nu pună sechestru pe averea uriaşă făcută din proxenetism. Ghenosu a fost dat în urmărire la două sptămâni după ce a fugit de sub nasul procurorilor, în timpul unor descinderi de amploare care vizau destructurarea grupării interlope pe care o conduce de câţiva ani. Conform DIICOT, el e cercetat pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, spălare de bani şi încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni.

Îşi dirija afacerile din celulă

În 2011, la scurt timp după ce a fost condamnat la 9 ani de puşcărie, Ghenosu a făcut câteva sute de mii de euro chiar din celulă, sub privirile îngăduitoare ale gardienilor. Atunci, procurorii DIICOT Ploieşti au făcut 11 percheziţii domiciliare în Târgovişte, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat constituit din 15 persoane şi specializat în şantaj şi proxenetism şi coordonat din închisoare de Florin Nicolae Ghinea, zis "Ghenosu". "Ghenosu avea contact cu membrii grupării prin vizite la penitenciar şi alte modalităţi şi astfel reuşea să-i coordoneze. Este o persoană periculoasă, are numeroase condamnări, a fost condamnat la şapte ani în Franţa, acum doi ani a fost reţinut de procurorii DIICOT Ploieşti într-un dosar de crimă informatică şi şantaj şi a fost pus în libertate de către instanţă. Dar noi am solicitat magistraţilor rearestarea lui în acea cauză şi de opt luni este arestat", declara, la momentul respectiv, şeful DIICOT Prahova.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro