Secretul rușinos al lui Nicolae Ceaușescu. După cât timp a reușit dictatorul să termine cele 12 clase

Secretul rușinos al lui Nicolae Ceaușescu. După cât timp a reușit dictatorul să termine cele 12 clase © arhivă

Nicolae Ceușescu a fost marele dictator comunist al țării noastre și deși oamenii știau despre el că este un intelectual incontestabil, lucrurile nu au stat deloc așa. Au ieșit la iveală adevăruri rușinoase din viața lui Nicolae Ceaușescu, pe care nimeni nu le-a știut până acum. 

Lui Nicolae Ceușescu nu prea i-a plăcut școala și nici nu a făcut eforturi prea mari, pentru a o termina la timp. Cu toate acestea, i-au fost dedicate sute de poezii, cântece și alte scrieri și oamenii l-au aclamat ani de-a rândul. 

A ieșit la suprafață un secret rușinos din viața lui Nicolae Ceaușescu. Se pare că marele dictator comunist s-a chinuit mulți ani pentru a termina cele 12 clase. Într-un final, a obținut diploma de BAC mult dorită, însă oamenii nu au știut niciodată la ce vârstă s-a întâmplat acest lucru. 

Nicolae Ceaușescu, diplomă de BAC la 47 de ani

Nicolae Ceaușescu a finalizat studiile la vârsta de 47 de ani. Nu, nu este nicio glumă! La momentul respectiv, marele dictator comunist a primit diploma de BAC din partea Școlii nr. 10. Dar cu toate acestea, toată lumea s-a întrebat care a fost media de pe diploma de BAC a acestuia?

Ei bine, chiar dacă nu prea i-a plăcut școala, ca printr-o minune, Nicolae Ceușescu a reușit să termine cele 12 clase, la vârsta de 47 de ani, cu nota 10.

Nicolae Ceușescu, 4 greșeli gramaticale într-o propoziție

Oamenii au știut timp de ani buni că marele dictator Nicolae Ceaușescu este un intelectual. Cu toate acestea, în urma unei declarații pe care acesta a scris-o de mână la vârsta de 18 ani a ieșit la suprafață faptul că nu prea i-a plăcut școala și, mai mult de atât, Nicolae Ceaușescu nu prea le avea nici cu scrisul. Marele dictator comunist făcea nu mai puțin de 4 greșeli gramaticale într-o proproziție, informează shtiu.ro. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro