Secretul îmbogăţirii, dezvăluit de un parapsiholog / Ce să nu facem cu banii câştigaţi, ca să nu îi pierdem!

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuţi parapsihologi din România explică ce să nu facem cu banii câştigaţi, ca să nu îi pierdem, şi cum se modifică drepturile divine după căsătorie.

Invitat la “Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, parapsihologul Ovidiu Dragoş Argeşanu dezvăluie care sunt drepturile divine cu care ne-am născut, ce drept divin avem în bani, dragoste şi sănătate şi ce să nu facem ca să nu ne pierdem un drept divin. Iar dacă îl pierdem, ce să facem ca să îl recâştigăm.

“Într-o căsătorie, fiecare partener vine cu drepturile lui. Un spirit care are un drept divin mai mare, aduce acest drept în familie. Vreau să înţelegeţi un lucru: Dumnezeu este un tip extraordinar de bun şi face următorul lucru: ştie care, cum are potenţial, care, cum e bun sau mai puţin bun sau ce intenţii are, că Dumnezeu ne ştie sufletele. Şi atunci cum face? Îşi dă deama că omul are dreptul ăsta divin dar, chiar dacă are acest drept divin în bani, că are plăţile personale sau karmice, că el ar merita mai mult. De ce? Pentru că potenţialul lui e bun. Şi atunci ce face? Vine şi îl întâlneşte cu o persoană cu un drept divin mai mare. Şi, evident că se răsfrânge asupra lui din drepturile divine ale celuilalt. Sunt relaţii în care Dumnezeu îl ajută şi pe celălalt să aibă nişte drepturi divine pe care altfel nu le avea. I le potenţează prin el. Eu ştiu, pentru că eu am păţit treaba asta. Eu nu am avut drepturi divine foarte mari, dar am fost potenţat şi prin femeile din viaţa mea. Ele nu aveau nimic, dar aveau drepturile. Şi drepturile alea s-au manifestat prin mine. Eu produceam, eu făceam banii, dar era dreptul lor. Mi s-a întâmplat treaba asta”, explică Ovidiu Dragoş Argeşanu.

Cum recâştigi dreptul divin în bani – ce să nu faci ca sa nu îi pierzi

“Poţi pierde dreptul divin în bani şi dacă greşeşti faţă de bani. Încerc să îi învăţ pe oameni respectul faţă de bani. La un moment dat, era un milinar care s-a aplecat după un cent şi l-a văzut cineva şi l-a întrebat: Păi, tu te apleci după un cent? A zis: Da, dacă nu mă aplec, înseamnă că nu îl respect. Şi mă aplec să îl iau. Foarte multă lume nu respectă banul. Eu îi adun, îi iau. Poporul român spune: banul la ban trage şi păduchele la păduche. Este legea rezonanţei. Dacă tu trăieşti printre oameni care studiază, înţeleg, se preocupă, se dezvoltă pe ei, aşa o să fii şi tu. Dar dacă tu te duci între oameni care beau, înjură, nu ai cum să fii altfel. E clar că rezonezi cu zona respectivă”, adaugă parapsihologul.

“Banii sunt o energie, dar ei sunt cuantificabili în aur. Deci aurul material este egal cu aurul spiritual. Deci eu când câştig bani, câştig aur spiritual. Ce fac cu ei? Îmi iau un pachet de ţigări. Deci tu îi arzi, e alegerea ta. Tu începi să arzi aur spiritual. Pentru oameni e o formă de ardere, de sublimare, nu vreau să se simtă vinovaţi că fac asta. Dar arzi bani, deci pierzi din drepturile divine. Şi atunci faci altfel: să spunem că ai o sumă de bani şi cu suma asta cumperi 10 lumânări. Alea 10 lumânări se transformă în lumină, care asta înseamnă aur spiritual”, mai explică Ovidiu Dragoş Argeşanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro