Secția UPU a spitalului Filiași a fost închisă. Un bărbat cu Covid-19 a intrat în contact cu 23 de medici

Dosar penal pentru conducerea spitalului Filiași © Arhiva

După ce președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile au luat câteva măsuri drastice pentru a încerca stoparea răspândirii cu coronavirus.

După o ședință maraton care a durat mai bine de 10 ore, Ludovic Orban a declarat că s-au luat măsuri drastice în ceea ce îi privește pe cei care nu respectă izolarea, dar și pentru cei care mint autoritățile în desfăsurarea unei anchete epidemiologice.

Așa se face că acum la spitalul din Filiași, autoritățile au deschis un dosar penal, după ce la unitatea medicală, chiar la secția de primiri urgențe, a ajuns un bărbat diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Bărbatul a fost testat pozitiv cu noul Covid-1, fiind transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova. Însă, înainte de a ajunge la Craiova, bărbatul în vârstă de 67 de ani a intrat în contact cu nu mai puțin de 23 de cadre medicale de la spitalul din Filiași.

După ce numărul medicilor are au intrat în contact cu bărbatul a crescut, secția UPU a spitaluui din Filiași a fost închisă, iar pe numele mebrilor de conducere a fost deschis un dosar penal. Acum cele 23 de cadrel medicale trebuie să stea în izolare timp de 14 zile pentru a se stabili dacă au contactat și ele coronavirusul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro