Şef din Poliţie, înregistrat în timp ce făcea sex cu o prostituată celebră! A încercat să şteargă toate urmele, dar amanta a fost mai deşteaptă decât organul

+7 click pentru
galerie

Şeful unui inspectorat de poliţie din sudul ţării a aterizat în centrul unui scandal de proporţii, după ce şi-a înşelat nevasta cu o prostituată celebră, care l-a înregistrat chiar în timpul partidelor de amor.

Georgiana, o olteancă fierbinte care pozează în studentă silitoare, a reuşit să prostească în ultimul hal un ditamai şeful din Poliţia Română. Timp de câteva săptămâni, individa – viitoare avocată - a fost amanta secretă a celui mai influent poliţist din judeţ şi a reuşit să-i sucească atât de tare minţile, încât acesta ajunsese să fugă de lângă nevastă şi copii, pentru a face prostioare. Culmea, D., şeful de inspectorat, n-a fost capabil să afle detalii despre trecutul amantei, semn că flerul de anchetator s-a cam înmuiat la apariţia bombei sexy. Au aflat, însă, reporterii SPYNEWS ce poamă este "domnişoara avocat".

Astfel, jurnaliştii noştri au descoperit că "studenta silitoare" este, de fapt, o individă condamnată penal pentru prostituţie, cu acte-n regulă. De asemenea, în urmă cu doar câţiva ani, aceasta a pozat sexy pentru o publicaţie "colorată" şi a fost vedeta unui scandal sexual cu VIP-uri, afacerişti şi fotbalişti, indivizi care apelau frecvent la serviciile ei. Dar, cum uneori dragostea este oarbă, poliţistul a omis să scotocească prin trecutul amantei, crezând-o pe cuvânt că este o tocilară aflată la prima aventură cu un bărbat însurat.

Totuşi, în încercarea de a nu pica în vreo capcană, poliţistul s-a comportat precum un agent secret şi a apelat la strategii pe care le văzuse, probabil, în filme. Dar ea a fost mai inteligentă decât şeful poliţiei. Lucru destul de îngrijorător, dacă ţinem cont că un şef de IPJ poate influenţa rezultatele unor anchete. Iar un şef de poliţie care poate fi şantajat este mană cerească pentru mafia locală, din motive lesne de înţeles.

Protagonista amantlâcului cu iz penal a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că l-a înregistrat pe poliţist în timpul partidelor de sex, a realizat înregistrări video cu mai multe discuţii perverse şi a strâns tot felul de probe care demonstrau infidelitatea ofiţerului, încă de la începutul relaţiei. Ceea ce conduce la ipoteza că întreaga poveste de dragoste a fost o manevră bine ticluită de prostituata cu o condamnare la activ, menită să-l facă K.O. pe poliţist. Iar organul, deştept foc, a pus... botul.

"Am înregistrare din maşină, din timpul unei partide de sex. Am bonuri şi chitanţe de la hotelurile la care am fost împreună. Am fotografii din camera de hotel. Am capturi de ecran cu diferite mesaje. (...) M-a abordat pe un site de socializare şi, după câteva discuţii banale, mi-a zis să vorbim în privat. La recomandarea lui, am instalat pe telefon un soft care distruge conversaţiile după câteva secunde. Mi-am dat seama de ce vrea să discutăm doar aşa şi am filmat conversaţiile cu un alt telefon. Aşa că am dovada discuţiilor, chiar dacă acestea nu mai există nici pe telefonul meu, nici pe telefonul lui. (...) El nu ştia că am fost condamnată pentru prostituţie. De altfel, nici nu mai contează trecutul meu, pentru că totul s-a întâmplat acum câţiva ani. Am început o viaţă nouă, sunt studentă la Drept. (...) Vreau să îi apară numele în ziare, ca să vadă lumea ce fel de om este. Pozează în mare familist, dar umblă cu amante. Nu i-aş fi făcut asta, însă m-a lăsat gravidă şi, când a aflat, mi-a întors spatele. Am făcut avort pe banii mei, nu a vrut să mă ajute cu nimic. Pe 27 octombrie am fost la un hotel, iar pe 1 şi 2 noiembrie la altul. Pe 4 noiembrie am aflat că sunt însărcinată, iar după câteva zile am făcut avort", a declarat prostituata de la Drept, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Individa a evitat, însă, să explice de ce a strâns probe încă de la începutul relaţiei cu ofiţerul de poliţie şi cum a reuşit să-şi dea seama că este gravidă la 48 de ore după partida de sex. Ieri, reporterii SPYNEWS au încercat să obţină un punct de vedere din partea şefului din Poliţia Română şi să afle mai multe detalii despre amantlâcul cu iz penal, însă acesta a refuzat să răspundă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro