Șefa DSP București, demisie fulgerătoare, după ce s-au descoperit neregulile! Cum sunt tratați românii ținuți în izolare

Șefa DSP București, demisie fulgerătoare, după ce s-au descoperit neregulile! Cum sunt tratați românii ținuți în izolare

Șefa Direcției de Sănătate Publică a de misionat din funcție, după ce s-a aflat cum sunt tratați românii din izolare.

În urmă cu doar câteva zile, Ministrul Sănătății, Victor Costache, a spus că este nemulțumit de activitatea DSP. Ba chiar a spus că va trimite o echipă de control la instituție, pentru a se remedia situația.

În schimb, instituția a oferit o demisie, chiar cea a șefei DSP București, Cristina Pelin. Ministrul Victor Costache a acceptat cererea de demisie depusă.

De ce a demisionat șefa DSP

Deși Grupul de Informare Strategică a sfatuit populația "să se informeze doar din surse oficiale şi credibile", se pare că sursele nu doresc să răspundă.

Totul a început de la plângerile unor persoane care au sesizat faptul că nimeni din cadrul DSP nu le răspunde la telefoane și nu primesc informații.

Un tânăr, care s-a izolat voluntar la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană venită din Italia, a sunat la DSP pentru a întreba cum trebuie să procedeze în continuare, potrivit Digi24.ro

Bărbatul spune că a fost nevoie de 17 apeluri până să îi răspundă cineva. Mai apoi, el a fost trimis la DSP Olt.

Chiar și pe pagina de Facebook a instituției există plângeri. O altă persoană a reclamat faptul că cei de la DSP răspund la telefon doar între orele 12-15.

Mai mult, înainte de a-și da demisia, Cristina Pelin a declarat că au fost instalate linii telefonice suplimentare, pentru a putea face față apelurilor în număr foarte mare. 

„Se răspunde de dimineaţă, de la ora 8, până la patru şi jumătate după-amiaza. Acuma, să nu-şi imagineze careva că o să răspundă şi noaptea. Dar noaptea avem linia de gardă, unde e cineva permanent şi ne anunţă dacă e vreun eveniment”, spunea şefa DSP Bucureşti, pentru Digi.24.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro