Șeful aeroportului din Cluj refuză să demisioneze, după ce 2000 de muncitori s-au înghesuit în parcare. „Am acționat corect”

Șeful aeroportului din Cluj refuză să demisioneze, după ce 2000 de muncitori s-au înghesuit în parcare. „Am acționat corect” © sighet247.ro/captură A3

David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj căruia premierul Ludovic Orban i-a solicitat demisia pe motiv că nu ar fi gestionat corect plecarea românilor la muncă în Germania, a anunțat vineri, 10 aprilie că nu are de gând să renunțe la funcție. 

Directorul Aeroportului Cluj refuză să demisioneze. David Ciceo susține că „aeroportul a acționat corect, eu am acționat corect. Nici eu, nici aeroportul nu am greșit cu nimic”.

Potrivit Antena3, acesta a adăugat că „ne interesează foarte mult siguranța pasagerilor” și că „de aproape 25 de ani am luat toate măsurile pentru creșterea aeroportului, pentru siguranță, în ultima lună s-au luat toate măsurile pentru protecția sănătății pasagerilor și angajaților noștri”.

Joi și vineri, Aeroportul Cluj a luat măsurile necesare care erau de competența instituției, după ce aproape 2.000 de persoane din Transilvania și Moldova au fost înghesuite în parcare. 

Românii doreau să plece de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură.

În acest caz, potrivit sighet247.ro, secția regională de poliție transporturi Cluj a anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Cursele sunt organizate de un operator privat, care a gestionat prost situația. I-a adus pe oameni grămadă, în condițiile în care zborurile charter sunt programate să plece de la 13 la 21 aproximativ. Intră controlat în aerogara, problema e în exterior. Am trimis jandarmi și forțe ale poliției pentru a-i dispersa”, declara Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro