Şeful Poliţiei Caracal se pensionează, după nici două luni. În 2017 a obţinut nota 5,80 la concursul pentru post

Şeful Poliţiei Caracal se pensionează, după nici două luni. În 2017 a obţinut nota 5,80 la concursul pentru post © arhivă

Informaţie bombă! Începând cu data de 1 octombrie, şeful Poliţiei Caracal, Costel Ghimiş, va ieşi la pensie. Costel Ghimiş a luat această decizie la nici două luni de când fusese numit în funcţie. 

Ancheta în cazul Caracal este departe de a ajunge la final, iar Costel Ghimiş, şeful Poliţiei Caracal, pus în funcţie în data de 5 august, a depus luni, 16 septembrie, raportul în vederea pensionării.

Potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres, comisarul-şef Costel Ghimiş îşi va continua activitatea până la finalul lunii septembrie, urmând ca, de la 1 octombrie, să iasă la pensie. 

În trecut, Costel Ghimiş a fost şeful Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Caracal, iar în 2017, pentru o perioadă scurtă, şef al Poliţiei Caracal. La concursul pentru postul de şef, dat la finalul anului 2017, Costel Ghimiş a obţinut nota 5,80. Astfel, Nicolae Mirea, care a luat 7,95, a ocupat funcţia. 

Însă, Nicolae Mirea a fost "dat jos" de pe scaunul de şef al Poliţiei Caracal din cauza modului în care a fost gestionat cazul Alexandrei Măceşanu. Din luna august, Nicolae Mirea este pensionar.

Vă reamintim că Nicolae Mirea nu este singura persoană care s-a pensionat în contextul cazului din Caracal. Soţia lui Mirea, şefa Şectiţiei de Poliţie Rurală Osica, Violeta, dar şi adjunctul IPJ Olt, Laurenţiu Neţoiu sunt acum pensionari. 

De asemenea, şeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ionel-Sorinel Vasilva şi Ministrul de Interne, Nicolae Moga şi-au dat demisia. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro