Senator român, suspect de coronavirus, după ce a fost în delegație cu două persoane infectate

Senator român, suspect de coronavirus, după ce a fost în delegație cu două persoane infectate © arhiva

Un cunoscut senator român, candidat la o primărie, este suspect de coronavirus după ce a fost într-o delegație cu două persoane infectate. 

Senatorul Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța, este suspect de coronavirus! Bărbatul a ales să se autoizoleze la domiciliul din Constanța după ce a aflat de la televizor că, la adunarea parlamentară NATO la care a fost săptămâna trecută, ar fi existat două persoane infectate cu virusul Covid-19, conform Antena 3. 

Vergil Chițac ar fi trebuit să fie astăzi, 12 martie, prezent la Parlament.

Până în acest moment, pe teritoriul României au fost confirmate 48 de cazuri de cetățeni infectați cu coronavirus. Dintre cei 48 de cetățeni, 6 au fost declarați vindecați și externați.

De asemenea, în carantină instituționalizată sunt 1.450 de persoane. În cazul acestora se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul Covid-19. Alte 12.878 de persoane se află în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Ultimul caz confirmat, o tânăra de 20 de ani

Joi, 12 martie, a fost confirmat cel de-al 48-lea caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul României. Este vorba despre o tânără de 20 de ani din Capitală. Ea ar fi luat contact cu un prieten al șoferului fostului ofițer MAI. Acesta din urmă se află internat la Spitalul "Dimitrie Gerota".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro