Şerban Huidu, cu fratele şi tatăl la tribunal, din cauza unei moşteniri / Detalii exclusive

+6 click pentru
galerie

Fraţii Huidu şi tatăl lor sunt citaţi în faţa magistraţilor, într-un dosar în care se judecă împărţirea unor terenuri moştenite în judeţul Brăila.

Şerban, Vlad (foto jos) şi Florin Huidu sunt citaţi, pe 13 martie, la un proces deschis chiar de ei la Judecătoria Brăila, pentru a fi recunoscuţi ca proprietari asupra unor terenuri situate pe raza unui oraş de la periferia judeţului, Însurăţei.

Cei doi fraţi şi tatăl lor au deschis procesul împotriva Comisiei Locale de Aplicare a Legii Fondului Funciar Însurăţei şi a Comisiei Judeţene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată Asupra Terenurilor Brăila în urmă cu trei luni, iar vineri ar trebui să se dea o sentinţă.

Şerban Huidu a fost citat, anul trecut, într-un alt proces, alături de soţia sa şi alte câteva zeci de persoane, pentru a recupera banii de la o societate comercială aflată în insolvenţă. În timp ce Şerban Huidu are de recuperat bani, tatăl lui a fost dat în judecată pentru că a uitat să îşi achite nişte datorii. 

Florin Huidu (foto sus) a fost dat în judecată de un furnizor de energie electrică şi de biroul unui executor judecătoresc, fiind acuzat că s-a eschivat de la plata unor facturi. Magistraţii au admis cererea de executare silită, aşa că Huidu sr. a fost forţat să-şi achite facturile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro