Sfârșit cumplit pentru o infirmieră de 46 de ani! A murit răpusă de coronavirus, după ce s-a infectat de la propria mamă

Sfârșit cumplit pentru o infirmieră de 46 de ani! A murit răpusă de coronavirus, după ce s-a infectat de la propria mamă © Pixabay

Durere fără margini pentru familia unei infirmiere! Femeia a murit la doar 46 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus de la cea care i-a dat viață.

Tragedia a avut loc la Bacău. Femeia de 46 de ani era infirmieră la Spitalul Judeţean Bacău.

Pe lângă virusul ucigaș, femeia fusese diagnosticată și cu ciroză hepatică. Drama nu se termină aici, pentru că și surorile infirmierei sunt infectate cu COVID-19.

Conform Institutului Național de Sănătate Publică, infirmiera de 46 de ani a fost diagnosticată cu coronavirus pe data de 29 aprilie. Din păcate, aceasta suferea și de ciroză hepatică decompensată, insuficienţă hepatică cronică acutizată şi sindrom hepato-renal, informează Mediafax.

Femeia de 46 de ani muncea ca infirmieră la Spitalul Judeţean Bacău, în secţia de Chirurgie, potrivit unor surse, informează Antena 3.

Infirmiera a luat coronavirus de la mama sa care se întorsese din străinătate.

Mama infirmierei de 46 de ani s-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

În legătură cu celelalte două surori infectate ale infirmierei, una dintre ele este internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Bacău, iar cealaltă este asimptopatică.

Bilanțul deceselor provocate de COVID în România a ajuns la 1.016

Coronavirusul continuă să facă victime și în țara noastră.

În prezent, în România, bilanțul negru al deceselor s-a ridicat la 1.016 de morți.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro