Sfârșit în flăcări pentru o femeie din Argeș! A murit după ce casa în care locuia a luat foc!

Sfârșit în flăcări pentru o femeie din Argeș! A murit după ce casa în care locuia a luat foc! © arhiva

O femeie din județul Argeș a murit în chinuri groaznice după ce casa în care locuia s-a aprins ca o torță. Medicii i-au descoperit trupul carbonizat.

În noapte de sâmbătă spre duminică, un incendiu devastator a cuprins două case din satul Bunești, comuna Mălureni, județul Argeș. Imediat au fost anunțați pompierii care s-au deplasat la fața locului cu rapiditate, însă au avut extrem de mult de muncă pentru a reuși să stingă flăcările de câțiva metri ce s-au răspândit cu rapiditate și la anexele din gospodărie. 

Intervenția a fost una dificilă, iar pompierii s-au luptat timp de 6 ore pentru a stinge vâlvătaia ce a ars în totalitate două casă. 

După ce au stins incendiul, pompierii din păcate au găsit trupul carbonizat al unei femei în vârstă de 60 de ani. Cel mai probabil femeia nu a sesizat faptul că locuința i-a luat foc, iar în timp ce dormea flăcările au cuprins întreaga casă și nu a mai putut să mai iasă din locuință.

Din primele informații, se pare că focul ar fi izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor defect sau care nu a fost izolat corespunzător.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro