Sfârșit tragic pentru o femeie din Mureș din cauza unei țigări! A fost găsită fără suflare în locuința sa

Sfârșit tragic pentru o femeie din Mureș din cauza unei țigări! A fost găsită fără suflare în locuința sa © arhiva

O femeie în vârstă de 36 de ani din județul Mureș și-a găsit sfârșitul chiar în locuința în care stătea. Din cauza unei țigări aprinse, ea a adormit, iar locuința în care stătea a izbucnit în flăcări.

Un incendiu uriaș a mistuit o locuință din Sângeorgiu de Mureș în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit ISU Mureș, imediat la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri pentru a se lupta cu flăcările ce au curpins întreaga casă a unei tinere în vârstă de 36 de ani. 

Ajunși la fața locului, pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș au încercat să stingă flăcările la timp astfel încât acestea să nu se extindă și la alte imobile din apropiere, iar imediat au intrat în casă pentru a face verificări și pentru a se asigura că nu a rămas nimeni în locuință în tot acest timp.

Din păcate, lucrurile nu au stat tocmai așa, iar în momentul intrării în locuința improvizată, pompierii au găsit trupul unei femei decedate, în vârstă de 36 de ani, tânăra care locuia în acest imobil. 

Din primele informații ale pompierilor, se pare că focul ar fi izbucnit din cauza unei țigări lăsate nesupravegheate. Cel mai probabil femeia și-a aprins țigara, însă a adormit, iar aceasta a căzut, iar flăcăra a pornit un adevărat incendiu. Femeia nu a mai avut nici o șansă de supraviețuire.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro