Sfârşit tragic pentru un bărbat din Oradea. Omul şi-a pus capăt zilelor dintr-un motiv înfiorător

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Oradea. Omul şi-a pus capăt zilelor dintr-un motiv înfiorător © Arhivă

Moarte cumplită pentru un bărbat din Oradea! Un bărbat în vârstă de 61 de ani s-a sinucis după ce nu a mai suportat situaţia în care se afla, fiind depăşit de probleme.

Bărbatul şi-a pus capăt zilelor după ce rămăsese cu handicap locomotor în urma unui accident rutier suferit toamna trecută. În urma acestuia, omul se putea deplasa doar cu ajutorul unui cadru metalic şi şi-a depus actele pentru a ieşi la pensie.

Planurile bărbatului nu au decurs aşa cum şi-a dorit, deoarece decizia de pensionare nu i s-a eliberat nici până la finalul lunii trecute. Omul rămăsese acum fără niciun venit şi trăia din mila vecinilor sau a prietenilor. Aceştia obişnuiau să îi aducă de mâncare, deoarece omul ajunsese să nu mai aibă nici curent, mâncare sau căldură.

Sătul de probleme, înainte de a se sinucide, bărbatul a scris un bilet de adio prin care şi-a explicat gestul teribil.

Scrisoarea de adio a fost descoperită de un vecin care i-a pătruns în locuinţă după ce a văzut că uşa casei sale este deschisă. Disperat, omul a sunat imediat la 112, atunci când l-a găsit pe bărbatul de 61 de ani fără suflare. 

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD. Din păcate, aceştia nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa, declarându-i astfel decesul.

Potrivit spuselor Purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu, pentru ebihoreanul.ro, în urma necropsiei efectuate, pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violenţă. De aceea, nu există suspiciuni de crimă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro