Sfârșit tragic pentru un bărbat din Prahova! A mers la pescuit, însă într-un moment de neatenție a fost electrocutat

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Prahova! A mers la pescuit, însă într-un moment de neatenție a fost electrocutat © arhiva

Un bărbat din județul Prahova și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce ieșise la pescuit. Acesta s-a electrocutat, iar manevrele de resuscitate au fost în zadar. 

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a ieșit din casă pentru a merge la pescuit pe râul Ialomița, în satul Podul Văleni.

Din păcate, aceasta s-a electrocutat, iar imediat la fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și un elicopter SMURD, potrivit Agerpres. 

Medicii au încercat minut în șir să-l salveze pe bărbat, însă atunci când au ajuns la fața locului el deja se afla în stop cardio-respirator. Imediat au început manervrele de rescuscitare, însă acestea au fost în zadar și ulterior a fost declarat decesul. 

Purtătorul de cuvând al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că bărbatul în vârstă de 47 de ani pescuia în zona satului Podul Văleni, pe râul Ialomița, la granița cu județul Ilfov. Moment nu se cunosc detalii cu privire la modul în care bărbatul și-a găsit sfârșitul în urma electrocutării.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro