Sfârşit tragic pentru un tânăr român din Germania! Bărbatul se întorcea acasă pentru a petrece Sărbătorile

Sfârşit tragic pentru un tânăr român din Germania! Bărbatul se întorcea acasă pentru a petrece Sărbătorile © Pixabay

Un tânăr român a murit într-un accident cumplit în Germania. Bărbatul se întorcea în ţară pentru a petrece Sărbătorile alături de cei dragi. Din păcate, acesta nu a mai apucat să-şi revadă familia.

Ionel Pristavu era plecat la muncă în Frankfurt, Germania de aproape 7 ani. Bărbatul era de loc din din comuna Tătăruși, județul Iași şi lucra în domeniul construcţiilor. 

Tragedia a avut loc dumincă, atunci când bărbatul se întorcea în sfârşit acasă pentru a se bucura de Sărbători alături de familia. Din păcate, soarta i-a pregătit un sfârşit cumplit, acesta stingându-se din viaţă pe o autostradă din Germania.

Bărbatul nu era singur în maşină

Tânărul se întorcea acasă alături de iubita lui. Soarta i-a despărţit însă definitiv după ce un alt conducător auto le-a tăiat calea, iar maşina lui Ionel Pristavu a intrat puternic într-un parapet situat pe marginea drumului.

Deşi în urma impactului nu au existat victime, în momentul în care au ieşit din maşină şi se deplasau spre banda de siguranţă aceştia au fost spulberaţi de un autoturism care venea din spate.

În urma accidentului, Ionel Pristavu, iar iubita lui a suferit răni grave. Tânăra a scăpat cu viaţă şi a fost transportată de urgenţă la un spital din Germania şi a trecut prin câteva intervenţii chirurgicale.

Familia îndoliată se pregăteşte de înmormântare după ce va avea loc repatrierea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro