Sfârşit tragic. Un bărbat a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Capitală

Sfârşit tragic. Un bărbat a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Capitală © captură Observator

Descoperire macabră luni dimineaţă, pe bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală. Un bărbat a sfârşit pe caldarâm, după ce a căzut de la etajul unui bloc. Trupul său neînsufleţit a fost găsit de un trecător, care a alertat autorităţile.

Luni dimineaţă, un trecător a observat trupul neînsufleţit al unui bărbat, în faţa unui bloc de pe bulevardul Ştefan cel Mare. Imediat, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a alertat autorităţile. 

Bărbatul a murit pe loc, după ce ar fi căzut de la geamul de pe casa scării, între etajele 8 şi 9, conform Observator. 

Când s-a produs decesul 

Potrivit surselor din anchetă citate de Antena3, incidentul s-ar fi petrecut în jurul orelor 03:00 - 04:00, în noaptea de duminică spre luni. Trupul neînsufleţit ar fi fost descoperit de trecător la ora 06:00. Bărbatul găsit mort nu pare a fi un om al străzii. 

Cercetările la faţa locului continuă, iar anchetatorii vor afla cu exactitate împrejurările în care acesta şi-a pierdut viaţa. 

Primele detalii în cazul morţii

Se iau în calcul atât ipoteza unui accident, cea a sinuciderii şi cea a crimei. Potrivit celor spuse de vecini, pe scara respectivă ar funcţiona două bordeluri. De altfel, nu ar fi primul incident şocant. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro