Și-a apărat stăpânul cu prețul vieții. Un câine din Constanța a devenit erou, după ce s-a luptat cu patru hoți

Și-a apărat stăpânul cu prețul vieții. Un câine din Constanța a devenit erou, după ce s-a luptat cu patru hoți (foto simbol) © Pexels

Casa unui bărbat din Constanța a fost prădată de hoți care au intrat noaptea în locuință cu scopul de a fura tot ce prind. Norocul lui a fost că patrupedul său a luptat cu prețul vieții pentru a-l apăra.

Indivizii au intrat în casa bărbatului la miezul nopții și, chiar dacă bărbatul a încercat să le facă față, acesta a fost doborât. Câinele său a sărit fără ezitare la atac și și-a protejat stăpânul până la ultima suflare. Brutele au lovit bietul animal cu un par și l-au omorât în bătaie, după ce l-au lovit de mai multe ori cu un par. 

Câinele a acționat imediat, după ce a văzut că stăpânul său este în primejdie. După ce l-au lovit în repetate rânduri pe bătrân cu pumnii și picioarele, cei patru indivizi au pus mâna pe un par și au început să bată animalul fără milă, potrivit observator.ro.

Bătrânul, bătut cu bestialitate

Cei patru indivizi au pătruns în casa bărbatului, în vârstă de 68 de ani, pentru a fura din bunuri. Bărbatul a încercat să se apere, însă a fost lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele în zona capului și corpului, apoi i-au fost furați 704 lei, dar și mai multe pachete de țigări dintr-un dulap. Câinele bătrânului a murit ca un erou, încercând să își apere stăpânul.

Totodată, bătrânul a suferit răni grave în urma altercației, între care fracturi costale, eschimoze, răni ce i-au pus viața în pericol. Cei patru indivizi au fost identificați și arestați preventiv pentru 30 de zile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro